Forms Slowianka 250 NEW

Demo
Ny

126,00 kr inkl. moms

De nye skabeloner er lavet af dobbelt, lamineret papir, så de er ordentligt afstivet. De har et passende grafisk design, der gør det nemt at bygge ovale, firkantede eller stiletto negle. De er perfekte til at bygge  negle i Pink & White under mesterskabet.

Skabeloner til udvidelse har  2-i-1-funktion. Afhængig af formen på dinne negle, du ønsker, kan du have spidsen af ​​formen længere eller kortere, bare rive den sidste del af, inden du fjerner skabelonen fra folien.

 Farverne på skabeloner - pastelrosa, farverne på det produkt, du bruger til at udvide negle, er endnu mere synlige på formen, takket være hvilken dannelse af den perfekte form bliver lettere. Du har ikke længere problemer med at fremstille en perfekt fransk eller udvide med et gennemsigtigt produkt, hvor det bestemt var svært for dig at fange den endelige produktlinje.

VIGTIG INFORMATION!

Forme har stærk lim. Husk at opbevare formene ved 20-25 Celsius, i mørke rum eller på et sted uden dagslys. Undgå frost og over 25 grader, så limet ikke mister sin styrke.

Skriv en anmeldelse

Forms Slowianka 250 NEW

Forms Slowianka 250 NEW

Ny

Related Products

Product successfully added to the product comparison!