Cookie- og privatlivspolitik

Ejeroplysninger

Denne hjemmeside ejes og drives af:

Crystal Lady

Stageløkke 10

6500 VOJENS

CVR: 39541599
Mail: shop@crystal-lady.dk
Cookies
Crystal-Lady.dk anvender cookies:
Vi gør alle besøgende opmærksomme på vores cookie-brug, og ved fortsat brug af
siden accepterer du denne anvendelse. Vi bruger cookies til følgende formål:
· Teknisk funktionalitet: Med cookies kan vi være med til at sikre, at du får den
bedst mulige oplevelse af vores site. Det betyder bl.a., at dine præferencer bliver
gemt.
· Trafikmåling: Vores brug af cookies betyder også, at vi indsamler anonym
statistik, som vi kan bruge til at gøre oplevelsen af siden endnu bedre. Og bruge
til at sikre, at vores server kan håndtere trafikken.
· Annoncering: Vi bruger cookies i forbindelse med at levere relevante og
meningsfyldte annoncer samt til at spore effektiviteten af disse.
Disse tre punkter er formålet for vores cookiebrug. En cookie er en tekstfil, der bliver
gemt i din browser. Den indeholder informationer om din ageren og
kan ikke indeholde virus.
En cookie bliver slettet af sig selv efter et bestemt tidsinterval, men den bliver fornyet
hver gang, du anvender vores hjemmeside – du kan dog altid selv slette dem
manuelt. Hvis du vil have mere dybdegående information om disse små tekstfiler, så
kan du læse mere her: http://minecookies.org/information-om- cookies/
Personoplysninger
Crystak-Lady.dk gør som udgangspunkt ingen brug af personlige oplysninger.
Det er kun i tilfælde af, at du bruger vores kontaktformular eller sender os en mail, at
der kan henføres oplysninger tilbage til dig som person. Dette er udelukkende
oplysninger, som du aktivt selv vælger at indtaste, men som er påkrævet for, at vi
kan vende tilbage til dig med svar. Vi bestræber os på høj sikkerhed – bl.a.

gennem SSL-kryptering -, men det er på eget ansvar, at du afgiver disse
oplysninger. Vi opbevarer og gemmer kun dine data så længe, det er nødvendigt og
efter gældende lovgivning.
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en
kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine
personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning,
herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive
slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger
inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Crystal Lady

Stageløkke 10

6500 VOJENS

CVR: 39541599
Mail: shop@crystal-lady.dk
Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de
rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format
(dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget
velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal
begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en
anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
Hvis du ønsker at klage over Aleksander Malerfirmas’ behandling af dine
personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5.,
1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

POST&FRAGT
Få din ordre leveret direkte til en butik i nærheden af dig.

Direkte til en butik i nærheden af dig via Post.
Direkte til en erhvervsadresse (fx din arbejdsplads) via Post Erhverv.
Leveringstiden er op til 14 dage, såfremt varen er på lager.

Få din ordre leveret til en erhvervsadresse (f.eks. til din arbejdsplads).

SIKKER BETALING
Du kan betale med følgende kreditkort:

VISA, VISA udenlandsk, VISA Electron, EURO/Mastercard, Debit Mastercard, Maestro.


Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os.

 


Product successfully added to the product comparison!